/ media rubic / Video Pazarlama İle Nasıl Para Kazanılır?

Video Pazarlama İle Nasıl Para Kazanılır?

Video Pazarlama İle Nasıl Para Kazanılır?

Dünyamız artık internet çağında. Akıllı telefonlar sayesinde de dünyayı cebimize sığdırdık. Her an her yerde dünyada olan gelişmeleri takip edebiliyor, istediğimiz kişilerle anlık iletişime geçebiliyoruz. Hiç şüphe yok ki internetin hayatımıza kattığı en büyük bağımlılık “sosyal medya”. 7’den 70’e elimizdeki telefonlardan sosyal medya çılgınlığına dahil olabiliyor, haberleri, trendleri, dedikoduları, sevdiklerimizi, sevmediklerimizi kısaca merak ettiğimiz herşeyi takip edebiliyoruz.
Sosyal Medyanın, damarlarımıza kadar işlemesi elbette yeni kavramlar da kazandırdı hayatımıza. Bu yazımızda sizlere çok önemli bir alandan bahsedeceğim.Video pazarlamayı hiç duydunuz mu? Aslında video pazarlama ile video içerik üretenler pastanın büyük dilimini aldı ama siz de neden bir dilim alıp hemen başlayamayasınız?
Mutalaka duymuşsunuzdur artık herkesin dilinde sosyal medya fenomenleri ya da daha havalı söylemi ile  “influecer” var. 

Aslında bu geleneksel medyadan gelen bir etkileşim sistemi. Hatırlayın önceden ünlü biri reklama çıkar ürünü tanıtır ve satış patlaması yaşardı marka. 

Bugünse artık herşeyi önce Google ve Youtube‘a soruyoruz. Karşımıza çıkan videoyu izliyor etkilenirsek ürünü satın almaya karar veriyoruz.

Unutmayın doğru planlama ve doğru strateji ile sizde sosyal medyadan para kazanabilirsiniz.
Nasıl mı?
Ev kadınısınız ve boş vaktiniz var nasıl para kazanmam gerekiyor diye düşünüyorsanız hemen telefonunuzu alın yemek tarifleri çekin. İlla yüzünüz gözükmesine gerek yok. Önemli olan detaylı şekilde ürünleri gösterip nasıl yaptığınızı izleyicilere gösterebilmeniz.

Ben hep yemek tarifi yapan kadınları instagramdan takip ediyorum ve hepsini hayranlıkla takdir ediyorum. Sponsorda buluyor ve bazı yemek tariflerini sponsorlu çekerek para kazanıyorlar. Harika değil mi?
İşi daha profesyonel yapmak istiyorsanız bu alanda faaliyette bulunan Türkiye’nin en iyi video pazarlama ajanslarının başında olan Media Rubic Video Ajansı‘nın sitesini inceleyebilir, bülten sayfasında yazılan bilgilerle bu alanı daha iyi öğrenip analiz edebilirsiniz.
Unutmayın; öğrenmek bekleyerek değil harekete geçerek, başarmaksa hayal etmekle başlar. Siz de artık videolarınızı youtube, vimeo, dailymotion ya da izlesene de yayınlayabilir ardından sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak video pazarlama alanına giriş yapabilirsiniz. 
0 YORUM YAP

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir