/ istihdam / KariyerİST “Gelecek Seninle Başlar” Sloganıyla Eğitimlere Başladı

KariyerİST “Gelecek Seninle Başlar” Sloganıyla Eğitimlere Başladı

admin on 17 Şubat 2013 - 14:57 Kategori: istihdam, Kamil Kasacı, Kariyer Projesi, KariyerİST

KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi, İstanbul Mülkiyeliler Vakfı, Kültür Üniversitesi, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında yürütülen İstanbul Kalkınma Ajansı Projesi olan ” Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı” çerçevesinde başarılı projeler arasında seçilerek onaylanan ve diğer 61 proje ile birlikte hibeye layık bulunan “KariyerİST Kariyer ve Girişimcilik Merkezi Projesi”  17 Şubat Pazar 11:00’de 3. istasyonu olarak Üsküdar Gençlik Merkezinde kalabalık öğrenci topluluğu ile başladı.


İlk izlenimlerim; 

Kamil KASACI Proje Koordinatörlüğünde  başlayan ilk oturum.Sn. KASACI’nın enerjisi ve atolyedeki arkadaşların hevesleri, gelecek için pazar günlerini feda edip buraya gelmeleri gerçekten takdire şayan.

İlk eğitim konu başlığı “Gelecek” olarak tartışılmaya başladı. İkinci oturum Kariyer Check Up yapılacak ve yine gençler ile beyin fırtınası yapılarak gerçekleşecek.

İzlenimlerimden çıkardığım sonuç;

Öğrenciler ve yeni mezun arkadaşlar gelecekleri için  kariyerlerine yön verme adına kendini geliştirme imkanı ve network sağlamaları için önemli adım…



www.kadınistihdami.com ekibi olarak yeni oturumlarda güncel gelişmeleri sizlere aktaracağız.


0 YORUM YAP

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir